Nia, get into your body !

Enseignant detail

Retournez au liste d'enseignants.


Floor Vens White belt

Floor Vens

 


blijmoedigemeer@gmail.com
www.hetblijmoedigemeer.be

Wekelijkse Nia lessen vanaf dinsdag 2 oktober 2018! Bij interesse: stuur een mailtje naar blijmoedigemeer@gmail.com


J'ai découvert le Nia...

Ik voelde een levensvreugde en levenskracht opborrelen, vanuit een plekje diep in mezelf en merkte dat ik lachte, vanaf de eerste tot de laatste seconde, tijdens mijn allereerste Nia-les bij Gitta in Bree. En overal rond me zag ik ook allemaal stralende en lachende gezichten. De muziek en de bewegingen nodigden me uit opnieuw in de levensdans te stappen. Magic happened!


Mon expérience avec la formation...

Eindelijk was het zover! Na maandenlang elke dag aftellen kon ik dan eindelijk de White Belt Training volgen bij de fenomenale Ann Christiansen in Melle. Een explosie aan sensaties voor al mijn zintuigen! Een inspirerende uitdaging voor mijn gedachten en emoties. Een wakkerschudden van mijn lichaam en geest, na wat een levenslange winterslaap bleek te zijn geweest!


Nia dans ma vie...

Nog steeds merk ik de weldadige en helende invloed van Nia in zowel de kleine als grote dingen in mijn leven. Nia geeft me de kracht bewust te kiezen voor wat me energie geeft en weg te wandelen van zaken die me daarvan beroven, bewust te kiezen voor vruchtbare relaties en voor alles wat mijn ziel voedt. Zelfs wanneer het soms lijkt of alles even vast zit (mentaal, emotioneel, fysiek,...), merk ik dankzij Nia dat beweging steeds mogelijk is. Emoties gaan weer stromen, mijn blik ziet creatieve oplossingen, mijn gedachten gaan spelen en experimenteren, mijn lichaam geeft zich over aan de flow van het leven. Mijn leven krijgt steeds meer vorm, als deel van een veel grotere dans. Die van ons allemaal!


Retournez au liste des enseignants.

Quelques images