Nia, get into your body !

Lesgever detail

Keer terug naar de lesgeverslijst.


Lies Coppens The body's way 52 moves of Nia White belt Blue belt Brown belt

Lies Coppens

 

0486 50 14 36
lies@palabrita.be
www.niamechelen.be

Speels, een tikkeltje gek, uitbundig, los, energiek en krachtig. Dat is Lies, en Nia bij Lies dus ook...


Mijn lessen

Dinsdag
19u00-20u00
Basisschool Dijkstein - Sint-Katelijne-Waver - Maanhoeveweg 33 - 2860 - Sint-Katelijne-Waver
Vrijdag
10u00-11u00
Sporthal Donkerlei - Mechelen - Donkerlei 72 - 2800 - Mechelen

Ik heb Nia ontdekt...

Van de allereerste keer dat ik het deed, voelde ik de energie door mijn lichaam stromen en wist ik dat dit iets voor mij was! Ik was al jaren op zoek naar een sport die bij me paste. Ik hou wel van vechtsport, maar niet van het vechten zelf. En ik dans wel graag, maar ik heb niet zo'n goede hand-voetcoördinatie. Yoga is te eenzijdig. En fitness is gewoonweg saai! In Nia heb ik het allemaal in één gevonden, een mengelmoes van alles wat ik fijn vind, zonder de nadelen ervan.


Mijn ervaring met de opleiding...

De Nia White Belt Training heeft mijn ogen geopend. Ik heb altijd gedacht dat elegantie niets voor mij was, dat ik wel altijd "lompe lies" zou blijven. Maar dat is niet zo. Ook ik kan elegant zijn. En sexy. En die energie die in me zit, die levensvreugde, kan ik helemaal laten openbloeien door te dansen. Ik heb mijn eigen lichaam ontdekt, geleerd ervan te houden. Ik dans, ik wervel, ik spring, en ik schop en mep erop los. Ik geniet!


Nia in mijn leven...

Nia brengt de energie in me aan het kolken. Die energie die altijd al in me heeft gezeten, maar die de laatste jaren wat naar de achtergrond was verschoven, kan er nu weer in al zijn glorie uitspringen. Ik dans mijn leven, en ik steek mijn leven in mijn dans. Nia is zoveel meer dan een sport, het is een levenswijze, een manier van omgaan met jezelf en je lichaam. Het heeft mijn leven een extra dimensie gegeven, een extra bron van vreugde. Ik wil nooit meer stoppen met dansen!


Keer terug naar de lesgeverslijst.

Sfeerbeelden