Nia, get into your body !

Lesgever detail

Keer terug naar de lesgeverslijst.


Tania Vens White belt

Tania Vens

 

+324/87881080
tariniat@gmail.com

Wil je jezelf opnieuw voelen bruisen van het leven, borrelen van plezier? Stralend en lachend door het leven dansen? Kom en ervaar je kracht in Nia, combinatie van martial, healing & dance arts!


Mijn lessen

Dinsdag
19u00-20u00
Celestijntje - Celestijnenlaan 19 - 3001 - Heverlee
Vanaf 6 oktober 2015!

Ik heb Nia ontdekt...

Ik voelde een levensvreugde en levenskracht opborrelen, vanuit een plekje diep in mezelf en merkte dat ik lachte, vanaf de eerste tot de laatste seconde, tijdens mijn allereerste Nia-les bij Gitta in Bree. En overal rond me zag ik ook allemaal stralende en lachende gezichten. De muziek en de bewegingen nodigden me uit opnieuw in de levensdans te stappen. Magic happened!


Mijn ervaring met de opleiding...

Eindelijk was het zover! Na maandenlang elke dag aftellen kon ik dan eindelijk de White Belt Training volgen bij de fenomenale Ann Christiansen in Melle. Een explosie aan sensaties voor al mijn zintuigen! Een inspirerende uitdaging voor mijn gedachten en emoties! Een wakkerschudden van mijn lichaam en geest, na wat een levenslange winterslaap bleek te zijn geweest. 

Eindelijk was ik geboren!! En mezelf!! En vrij!!


Nia in mijn leven...

Nog steeds merk ik de weldadige, helende invloed van Nia in zowel de kleine als grote dingen in mijn leven. De focus is er! Net als de soepelheid in zowel lichaam als geest. Met de gedachte "Life is Art", dans ik door het leven...


Keer terug naar de lesgeverslijst.

Sfeerbeelden